Υποστήριξη σχετικά με τον Κορονοϊό (COVID-19)

Αγαπητοί επισκέπτες

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, το νησί της Κρήτης είχε ελάχιστα κρούσματα covid-19.
Θα θέλαμε ωστόσο, για την ασφάλεια όλων μας, και τη δική σας και τη δική μας, να σας ενημερώσουμε για τις δικές μας υποχρεώσεις ως οικοδεσπότες αλλά και για τις δικές σας ως επισκέπτες του «Αγιόκλημα» στην δύσκολη πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας.
Πριν μπείτε στο «Αγιόκλημα» θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε πως έχουν όλα καθαριστεί ιδιαιτέρως προσεκτικά, συμπεριλαμβανομένων των επιφανειών όπως τραπέζια, πόμολα, χερούλια κλπ, με διάλυμα καθαρού οινοπνεύματος ή/και χλωρίνη. Διαθέτουμε εντός του σπιτιού μπόλικο σαπούνι χεριών και γάντια μιας χρήσεως και μίνι αντισηπτικό που μπορείτε να πάρετε μαζί σας στις βόλτες σας. Μάσκες δεν διαθέτουμε γιατί πολλοί άνθρωποι έχουν τις δικές τους επαναχρησιμοποιούμενες που πλένονται.

Μετά την έλευση σας στο «Αγιόκλημα», που θα γίνει τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας φυσικά και με γάντια και μάσκα, προκειμένου να είμαστε όλοι ασφαλείς και δεδομένου πως κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά αν είναι ασυμπτωματικός φορέας του ιού ή όχι, η καθαριότητα του χώρου είναι δική σας υπόθεση. Στο «Αγιόκλημα» θα βρείτε χλωρίνη για απολύμανση επιπροσθέτως με τα προαναφερθέντα (γάντια κλπ).
Θα φροντίσουμε να έχετε μια πολύ ωραία και ξεκούραστη διαμονή στις απόλυτα απομονωμένες κατοικίες «Αγιόκλημα».
Ευχόμαστε -και με τη βοήθειά σας- να παραμείνουμε όλοι μας υγιείς

Με εκτίμηση
Agioklima Traditional House

FacebookmailFacebookmail